Fijne Kerstdagen

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Langs deze weg wil ik jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en een gezond en fotografierijk 2016. Het is ook de tijd van het jaar dat we even terugblikken op wat we allemaal hebben meegemaakt het afgelopen jaar. Al met al was 2015 een bijzonder jaar met vele leuke en een paar minder leuke momenten.

xmas-card

Zoals velen van jullie weten heb ik ruim 19 jaar bij defensie gewerkt. Wanneer je dan het bericht krijgt dat een ex-collega, met wie je jaren hebt samengewerkt, onverwacht is overleden, dan raakt me dat enorm. Al had ik de afgelopen tijd geen contact meer met hem, hij zal nooit vergeten worden.

2015 kende ook vele leuke hoogtepunten. Zo werd ik benaderd door 500px  om voor de tweede keer hun de jaarlijkse fotowandeling in Amsterdam te leiden. Met de ervaringen van het vorige jaar, is het een groots evenement geworden waar vele van jullie aan hebben deelgenomen. Een aantal raakten we na de eerste bocht al kwijt, maar die vonden, dankzij de routebeschrijving, de groep al snel weer terug. Nogmaals mijn dank voor jullie komst en wie weet doen we het nog een keer in 2016.

500pxpano.jpg

Andere hoogtepunten waren de lezingen die ik gaf voor Nikon tijdens de Fotofair, Professional Imaging en voor Nikon Club Nederland. Hierbij wil ik Nikon bedanken voor de mogelijkheid mij een podium te geven om mijn kennis met jullie te delen.

speaking

Bedankt allemaal!!!!
Fijne dagen en een gezond 2016

Behind The Lenscap

Michiel on FacebookMichiel on GoogleMichiel on TwitterMichiel on Youtube
Michiel
Photographer at Behind The Lenscap

Michiel Buijse is a land- and cityscape photographer based in The Netherlands. He is a Nikon ambassador. Michiel also gives photography and post processing workshops.


Michiel

Michiel Buijse is a land- and cityscape photographer based in The Netherlands. He is a Nikon ambassador. Michiel also gives photography and post processing workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.